• 1

Programi in Pogoji

V plavalnem klubu smo pripravili štiri programe vadbe s katerimi nagovarjamo mlajše kot tudi starejše plavalce oziroma neplavalce. V okviru ponujenih programov poskušamo, s pomočjo trenerjev in strokovnih delavcev, našim članom podati osnovne in napredne tehnike plavanja in s tem izboljšati njihovo telesno pripravljenost.

Vse naše mlajše plavalce pa seveda spodbujamo, da čimprej izpopolnijo svoje tehnike plavanja in se priključijo naši tekmovalni skupini.

 

Programi

 • ZAČETNA ŠOLA PLAVANJA
 • NADALJEVALNA ŠOLA PLAVANJA
 • TEKMOVALNA SKUPINA
 • REKREACIJA

 


Začetna šola plavanja

 1. Plavalec oziroma njegovi skrbniki izpolnijo pristopno izjavo vsako novo sezono posebej.
 2. Cena vadnine v začetni šoli plavanja je 46 EUR mesečno, a je plavanje omogočeno samo enkrat tedensko ali maksimalno 4 krat na mesec.
 3. Skrbniki morajo ob podpisu pristopne izjave sporočiti klubu OBVEZNO želeni dan plavanja v tednu (možnost je samo v terminih nadaljevalne šole plavanja se pravi ponedeljek, torek ali četrtek od 16:00 – 17:15), zaradi zagotavljanja zadostnega števila vaditeljev.
 4. Če plavalec pride na trening več kot 4 krat mesečno, avtomatično pade v pogoje, ki so določeni za nadaljevalno šolo plavanja oziroma tekmovalno skupino. Prisotnost vodimo elektronsko.
 5. Vsak plavalec se ob vpisu v začetno šolo plavanja mora za obdobje enega leta včlaniti tudi v klub, prav tako mora plačati letno članarino za vsako koledarsko leto kot vsi ostali člani kluba.
 6. Če se plavalec navduši nad plavanjem in bi si želel obiskovati treninge v vseh ostalih terminih nadaljevalne šole plavanja, to lahko stori samodejno samo ob podpisu nove pristopne izjave skrbnika, katera bo veljavna dokler je otrok član kluba.
 7. Vsi ostali pogoji in pravila so zapisani v članskem pravilniku in veljajo za vse člane kluba.
  Povezava do ČLANSKEGA PRAVILNIKA.

Nadaljevalna šola plavanja

 1. Plavalec oziroma njegovi skrbniki izpolnijo pristopno izjavo.
 2. Cena vadnine v nadaljevalni šoli plavanja je 60 EUR mesečno. Plavanje je možno 3 krat tedensko (ponedeljek, torek, četrtek ob 16:00 – 17:15), skozi celotno sezono, ki traja od septembra pa do konca julija naslednjega koledarskega leta.
 3. Vsak plavalec se ob vpisu v nadaljevalno šolo plavanja mora za obdobje enega leta včlaniti tudi v klub, prav tako mora plačati letno članarino za vsako koledarsko leto kot vsi ostali člani kluba.
 4. Vsi ostali pogoji in pravila so zapisani v članskem pravilniku in veljajo za vse člane kluba. Povezava do ČLANSKEGA PRAVILNIKA.

Tekmovalna skupina

 1. Plavalec pride v tekmovalno skupino iz mlajših skupin šole plavanje, o tem odločajo trenerji.
 2. Cena vadnine v tekmovalnem programu plavanja je 60 EUR mesečno, plava se vsak dan v tednu skozi celotno sezono med 17:00 – 19:00 mokri trening (plavanje), individualni treningi SRE in PET ob 16:00 - 17:15 - (specifično delo trenerja s posameznimi plavalci).
 3. Vsak plavalec iz tekmovalne skupine mora biti včlanjen v klub, prav tako mora plačati letno članarino za vsako koledarsko leto kot vsi ostali člani kluba.
 4. Večina plavalcev je tudi registrirana pri Plavalni zvezi Slovenije.
 5. Vsi ostali pogoji in pravila so zapisani v članskem pravilniku in veljajo za vse člane kluba. Povezava do ČLANSKEGA PRAVILNIKA.

Rekreacija

 1. Plavalec oziroma njegovi skrbniki izpolnijo pristopno izjavo.
 2. Cena vadnine v rekreativnem programu plavanja je 60 EUR mesečno, plava se lahko vsak dan v tednu skozi celotno sezono med 17:15 – 19:00 v bazenih Zdravilišča Radenci. 
 3. Vsak rekreativni plavalec mora biti včlanjen v klub, prav tako mora plačati letno članarino za vsako koledarsko leto kot vsi ostali člani kluba.
 4. Vsi ostali pogoji in pravila so zapisani v članskem pravilniku in veljajo za vse člane kluba. Povezava do ČLANSKEGA PRAVILNIKA.

 

Prijavnica

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca prijavite vašega otroka v programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.

Prijavnica

Vadnina

Vadnina za plavalno sezono 2021/22, ki je že bila določena s sklepom upravnega odbora Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci, ostaja nespremenjena! Višina vadnine je določena glede na program v katerega je plavalec vključen.

Vadnina

Sponzorji

Delo in programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci podpirajo naslednji sponzorji.

Sponzorji

Plavalni klub Zdravilišče Radenci

‌‌ Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota

‌‌ Kontakt: Helena Dolšak

‌‌ ⁠ ⁠+386⁠ ⁠40⁠ ⁠308 ⁠⁠961⁠⁠

‌‌ pkzdravilisceradenci@gmail.com

‌‌ Po-Pe: 10.00 - 18.00 GMT+1

 

O nas

V Plavalnem klubu Zdravilišče Radenci združujemo prijatelje plavanja, vodnih športov in aktivnega preživljanja prostega časa. V klubu izvajamo plavalno šolo, plavalne tečaje in ostale aktivnosti, ki so tako ali drugače povezane z vodo.

TRR: SI56101000057755056
DAVČNA: SI85626899
MATIČNA:   ⁠1390155⁠