• 1

Plavalni tečaji

Plavalni klub Zdravilišče Radenci iz Murske Sobote, tradicionalno izvaja v času poletnih počitnic plavalne tečaje NAUČIMO SE PLAVATI. Plavalni tečaji se praviloma izvajajo na treh lokacija in sicer v Soboškem kopališču, v Termah Vivat in v Termah Radenci.

Tedenske plavalne tečaje izvajajo strokovno usposobljeni vaditelji z ustreznimi licencami. Večina vaditeljev je članov našega plavalnega kluba, ki sodelujejo v klubu kot trenerji ali vaditelji na plavalnih tečajih. Izvajamo 20 urne tedenske tečaje, kar pomeni, da z otroci nadgrajujemo plavalno znanje štiri polne ure na dan.

Standardi v našem klubu glede podeljevanj plavalnih diplom so na visokem nivoju zato se diploma podeli le v primeru, da vaditelj oceni dosežen nivo osvojenega znanja otroka. Saj je Plavalna zveze Slovenije izpostavlja problem nekorektnega podeljevanja najvišjih diplom osvojenega znanja (srebrni in zlati delfinček) določenih društev in samostojnih podjetnikov, ki se ukvarjajo z poučevanjem plavanja. S tem razen dajanja lažne potuhe otrokom in staršem, ogrožajo tudi varnost otrok.

Opažamo, da zanimanje za plavalne tečaje iz leta v leto raste. Tedenske plavalne tečaje našega kluba podpira Mestna občina Murska Sobota iz naslova dodatne oziroma razširjene dejavnosti za predšolske in osnovnošolske otroke.

 

IZVEDBA PLAVALNIH TEČAJEV TUDI V VRTCIH in ŠOLAH!

Naš klub že leta izvaja plavalne tečaje tudi skozi šolsko leto, če vas zanima sodelovanje z našimi vrhunskimi trenerji in vaditelji plavanja nam pišite na klubski E-mail naslov, da se pogovorimo o vaših željah in podrobnostih tečaja, nato vam bomo z veseljem pripravili ponudbo za izvedbo tečajev, nato pa je odločitev na vaši strani ali nam boste zaupali, da naši trenerji in vaditelji vaše otroke naučijo prvih veščih dobrega in varnega plavanja.

 Za dodatna vprašanja se pa obrnite na klubski E-naslov -  E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 


PRIJAVA NA POLETNI PLAVALNI TEČAJ JE OBVEZNA PREKO SPODNJEGA OBRAZCA.

 

Obveščamo Vas, da so odprte prijave za poletne 20 urne plavalne tečaje. Izvajali jih bomo v Zdravilišču Radenci in Letnem kopališču Murska Sobota. Tečaji bodo potekali tedensko, s pričetkom vsak ponedeljek, od 03.07.2023, vse do 25.08.2023 med 9:00 in 13:00 uro.


Prijave na plavalne tečaje sprejemamo izključno preko ONLINE obrazca, ki bo aktiven do zasedbe prostih mest. Po potrditvi prijave na tečaj s strani kluba, je potrebno izpolniti tudi prijavnico na tečaj, ki jo posredujete po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najpozneje 10 dni pred pričetkom izbranega termina plavalnega tečaja. Pred pričetkom tečaja boste s strani kluba dobili tudi natančnejša navodila.

Cena plavalnega tečaja znaša 95 eur in ga je potrebno zaradi rezervacije poravnati pred pričetkom termina za katerega je privaljen Vaš otrok. V primeru nepravočasnega plačila, termin ponudimo drugim interesentom. V primeru neudeležbe na prijavljeni termin, klub zadrži 45 eur za manipulativne stroške.

Pridružujemo si pravico odpovedi tečaja v primeru premalo prijav. 

Obrazec

Prijavnica

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca prijavite vašega otroka v programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.

Prijavnica

Vadnina

Vadnina za plavalno sezono 2021/22, ki je že bila določena s sklepom upravnega odbora Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci, ostaja nespremenjena! Višina vadnine je določena glede na program v katerega je plavalec vključen.

Vadnina

Sponzorji

Delo in programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci podpirajo naslednji sponzorji.

Sponzorji

Plavalni klub Zdravilišče Radenci

‌‌ Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota

‌‌ Kontakt: Helena Dolšak

‌‌ ⁠ ⁠+386⁠ ⁠40⁠ ⁠308 ⁠⁠961⁠⁠

‌‌ pkzdravilisceradenci@gmail.com

‌‌ Po-Pe: 10.00 - 18.00 GMT+1

 

O nas

V Plavalnem klubu Zdravilišče Radenci združujemo prijatelje plavanja, vodnih športov in aktivnega preživljanja prostega časa. V klubu izvajamo plavalno šolo, plavalne tečaje in ostale aktivnosti, ki so tako ali drugače povezane z vodo.

TRR: SI56101000057755056
DAVČNA: SI85626899
MATIČNA:   ⁠1390155⁠