• 1

GDPR

Informacije o obdelavi osebnih podatkov

 

Plavalni Klub Zdravilišče Radenci vaše osebne podatke zbira, hrani in obdeluje v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Splošno uredbo o varstvu podatkov ter veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov). Na tej strani najdete jedrnate, pregledne, razumljive in v lahko dostopni obliki podane informacije o tem, v smislu 12. do 14. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov.

 

a) Identiteta in kontaktni podatki upravljavca (Plavalni Klub Zdravilišče Radenci)

Upravljavec osebnih podatkov je Plavalni Klub Zdravilišče Radenci, Mladinska 3, 9000 Murska Sobota, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. . Upravljavec nima imenovane pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

 

b) Vrste podatkov, ki jih zbiramo Plavalni Klub Zdravilišče Radenci vodi zbirko podatkov o svojih članih, ki vključuje:

  • Matične podatke (ime in priimek, ulica, poštna številka, kraj, davčno številko, rojstni
    datum, telefon in e-poštno številko).
  • Podatke o izbranem programu vadbe, tečaja.
  • Plačilne podatke (pričetek članarine, način plačila, podatki iz soglasja za direktno bremenitev, podatki o izdanih računih ter o plačilu teh računov, podatki, potrebni za izterjavo).
  • Podatki o datumu in času sodelovanja na vadbi in tečajih.
  • Morebitne opombe, ki jih zabeležijo vaditelji plavanja.
  • Občasne fotografije ali videoposnetke dogajanja na vadbi, tečaju.

 

c) Nameni obdelave navedenih podatkov ter pravna podlaga za njihovo obdelavo:

  • Občasno informiranje o ponudbi in novostih Plavalnega Klub Zdravilišče Radenci.
  • Občasno telefonsko, pisno in elektronsko obveščanja o splošnih stvareh kluba (treningi, tečaji, tekme, priprave, ...).
  • Izvajanje notranjih analiz s ciljem svojim članom ponujati še boljše storitve na področju izvajanja vodnih športov (plavanje, tečaji, tekme, priprave).

 

d) Rok hrambe podatkov

Podatki o članih se hranijo še dve leti po zaključku članskega obdobja, zaradi lažje ponovne včlanitve v primeru vrnitve člana. Zadevni izbris se izvaja v mesecu septembru, za vse podatke, ki bi jih bilo potrebno izbrisati v prejšnjem oledarskem (šolskem) letu.


e) Obvestilo pravicah posameznikov

Člani imajo v skladu s 15. členom Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico pridobiti kopijo lastnih osebnih podatkov, ki jih obdeluje Plavalni Klub Zdravilišče Radenci.

Člani imajo v skladu s 16. členom Splošne uredbe pravico zahtevati popravek morebitnih netočnih podatkov, ki jih Plavalni Klub Zdravilišče Radenci vodi o njih. Ta pravica ne posega v pogodbeno dolžnost članov iz 10. točke Splošnih pogodbenih pogojev, da morajo vsako spremembo, ki je vezana na vsebino pogodbe člana (npr. spremembo naslova, e-poštnega naslova ali bančnih podatkov) v najkrajšem možnem času posredovati Plavalnemu Klubu Zdravilišče Radenci.
Člani imajo v skladu s 17. členom Splošne uredbe pravico zahtevati izbris podatkov, ki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani, oziroma, ki so bili zbrani na podlagi privolitve člana kluba, pa je član to privolitev umaknil, za nadaljnjo hrambo pa ne obstaja nobena druga pravna podlaga. Člani Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci imajo v primeru molka ali nestrinjanja z odgovorom kluba na katero od zahtev iz tega razdelka pravico do sodnega varstva v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

 

f) Pravica uporabnika zahtevati prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene informiranja oziroma neposrednega trženja

Člani kluba lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način (npr. preko elektronske pošte) zahteva, da Plavalni Klub Zdravilišče Radenci trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Plavalni Klub Zdravilišče Radenci bo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečilo uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ali obdelava osebnih podatkov ter o tem v nadaljnjih 5 (petih) dneh pisno ali na drug dogovorjen način (npr. preko elektronske pošte) obvestilo uporabnika, ki je to zahteval.

 

Plavalni Klub Zdravilišče Radenci

Predsednik

Aleš Bobič

 

 

Prijavnica

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca prijavite vašega otroka v programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.

Prijavnica

Vadnina

Plavalna vadnina za sezono 2019/20 je bila določena s sklepom upravnega odbora Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci. Višina vadnine je določena glede na program v katerega je plavalec vključen.

Vadnina

Sponzorji

Delo in programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci podpirajo naslednji sponzorji.

Sponzorji

Plavalni klub Zdravlišče Radenci

‌‌ Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota

‌‌ Kontakt: Barbara Kus

‌‌ ⁠ ⁠+386⁠ ⁠31⁠ ⁠538 ⁠⁠719⁠⁠

‌‌ pkzdravilisceradenci@gmail.com

‌‌ Po-Pe: 10.00 - 18.00 GMT+1

O nas

V Plavalnem klubu Zdravilišče Radenci združujemo prijatelje plavanja, vodnih športov in aktivnega preživljanja prostega časa. V klubu izvajamo plavalno šolo, plavalne tečaje in ostale aktivnosti, ki so tako ali drugače povezane z vodo.

TRR: SI56101000057755056
DAVČNA: SI85626899
MATIČNA:   ⁠1390155⁠