• 1

Državno prvenstvo, Kranj 2022

Letno odprto združeno prvenstvo Slovenije – Kranj, 04. 8. 2022, 1. dan

Začelo se je državno prvenstvo za kategorije kadetov, mladincev ter članov. Danes so se za čim boljše uvrstitve potegovali trije predstaviki Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.
Grega Ritonja si je v disciplini 50 metrov hrbtno v dopoldanskem delu priplaval C finale, kjer je popoldne med kadeti na koncu dosegel odlično 9. mesto. Prav tako si je v dopoldanskem delu na 50 metrov hrbto, C finale priplavala tudi Tinkara Car in se na koncu uvrstila na končno 15. mesto med kadetinjami. Na 50. metrov hrbtno je barve našega kluba zastopala tudi Maša Štefanec, ki je, prav tako med kadetinjami, osvojila končno 24. mesto.
Čestitke našim trem plavalcem za zelo uspešen prvi tekmovalni dan na državnem prvenstvu! Želimo jim veliko uspeha tudi jutri in stiskamo pesti za čim boljše uvrstitve.


Letno odprto združeno prvenstvo Slovenije – Kranj, 05. 8. 2022, 2. dan

Tudi danes so se naši trije plavalci ponovno podali v nove boje na bazenu v Kranju.
Tinkara se je z novim osebnim rekordom že drugi dan zapored uvrstila v popoldanski finale ter si na koncu priplavala 12. mesto med kadetinjami, v disciplini 50 metrov prsno. Na 100 metrov prosto je v hudi konkurenci ostala v predtekmovanju. Maša in Grega, ki je danes tudi odplaval svoj nov osebni rekord, sta plavala samo v disciplini 100 metrov prosto, a sta boje prav tako končala v predtekmovanju.
Sedaj je čas za dobro regeneracijo, saj se jutri plavalci ponovno podajajo v nove boje.
Čestitke vsem trem in vse dobro jutri!


Letno odprto združeno prvenstvo Slovenije – Kranj, 06. in 07. 8. 2022, 3. in 4. dan

Včeraj, 3. dan državnega prvenstva, sta Maša in Grega plavala v disciplini 50 metrov delfin. Njun čas ni zadostoval za finale. Danes, zadnji dan prvenstva, pa so se v boje ponovno podali vsi trije kadeti in sicer v disciplini 50 metrov prosto. V sicer hudih bojih, je tudi danes vsem trem malo zmanjkalo, da bi se uvrstili v popoldansko plavanje. Tako so zadnji dan državnega prvenstva naš fant in dekleti zaključili to plavalno sezono in se kmalu odpravljajo na zaslužene počitnice.


Še zadnji nastop naših plavalcev na tem državnem prvenstvu, je bil tudi zadnji skok v bazen Tinkare Car v značilni zeleni kapici. Sedem let nazaj jo je dedi prvič prilpeljal na trening in od takrat je pridno, vestno in zelo uspešno trenirala v našem klubu. Kar nekaj prijetnih dogodivščin smo preživeli skupaj, veliko napornih treningov in tudi kakšno neprijetnost smo dali skozi. Sedaj jo želja po znanju pelje iz Poznanovec v Maribor.
Draga Tinkara! Vse najlepše, veliko uspehov v šoli in v življenju ti želimo! Zagotovo pa se vidimo še na kakšnem bazenu…
Še enkrat čestitke Tinkari, Maši in Gregi za izjemne boje in dosežene osebne rekorde, lepe počitnice in se vidimo - seveda na bazenu!

 

Prijavnica

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca prijavite vašega otroka v programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.

Prijavnica

Vadnina

Vadnina za plavalno sezono 2021/22, ki je že bila določena s sklepom upravnega odbora Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci, ostaja nespremenjena! Višina vadnine je določena glede na program v katerega je plavalec vključen.

Vadnina

Sponzorji

Delo in programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci podpirajo naslednji sponzorji.

Sponzorji

Plavalni klub Zdravilišče Radenci

‌‌ Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota

‌‌ Kontakt: Barbara Prietl

‌‌ ⁠ ⁠+386⁠ ⁠31⁠ ⁠538 ⁠⁠719⁠⁠

‌‌ pkzdravilisceradenci@gmail.com

‌‌ Po-Pe: 10.00 - 18.00 GMT+1

O nas

V Plavalnem klubu Zdravilišče Radenci združujemo prijatelje plavanja, vodnih športov in aktivnega preživljanja prostega časa. V klubu izvajamo plavalno šolo, plavalne tečaje in ostale aktivnosti, ki so tako ali drugače povezane z vodo.

TRR: SI56101000057755056
DAVČNA: SI85626899
MATIČNA:   ⁠1390155⁠