• 1

Utrinki iz piknika 2019

V petek 20.9.2019 smo v klubu že tradicionalno izvedli v ŠČ Nemčavci klubski piknik za vse člane in podpornike kluba. Letošnja udeležba je bila zelo visoka, kar smo v klubu zelo veseli predvsem, da smo se lahko po družili v bolj sproščenem vzdušju, kar pa ob napornem življenjskem ritmu kar prija.

»Letos je organizacijo prevzel novi predsednik kluba Aleš Bobič, pri izvedbi so mu pa priskočili na pomoč žena Špelca, trenerka Barbara in člana UO Sašo in Boštjan. Zato bi se Aleš ob tej priložnosti vsem lepo zahvalil.«

Že sam namen piknika je, da mora iz kuhinje vedno lepo dišati po žar mesninah. Tudi letos nam je pri tem pomagala PANVITA, Mesni center Murska Sobota. Za dodatke nam je letos tudi prvič priskočil na »pomoč« VIGROS in nas z svojim zamrznjenim programom lepo presenetil. Za nekaj zelenjavnih priboljškov nam je priskočil na »pomoč« tudi LUŠT. Vsem sponzorjem in donatorjem se iskreno zahvaljujem.

Brez našega »bivšega« plavalca Jana bi seveda bili brez glasbene podlage, zato se iskreno zahvaljujem tudi njemu, da je poskrbel za glasbeni del. Seveda bi pa nivo sladkorja v krvi brez staršev padel pod nivo dovoljenega, zato sem vsakemu posebej zahvaljujem za odlične sladke pregrehe. Letos smo simbolično podelili tudi praktični nagradi (2 x celodnevna karta v termah VIVAT), za zmagovalca športne igre, za katero je poskrbela Špelca. Iskrene čestitke Kai-u in Lan-u za doseženo prvo mesto.

Meni osebno je bilo najbolj napeto ob vlečenju vrvi, tu se je spet pokazala borba, želja posamezne ekipe. Bil je pa tudi smeh … Sem pa vesel, da smo se pri vlečenju vrvi vključili skoraj vsi prisotni, kar je še en lep dokaz, da smo lepa plavalna družina, kar je za prihodnost kluba odlično.

Vsem udeležencem želim lep vstop v konec koledarskega poletja, in srčno upam, da se vidimo spet naslednje leto.

Nekaj utrinkov iz piknika pa v spodnji galeriji.

Aleš Bobič

 

Prijavnica

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca prijavite vašega otroka v programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.

Prijavnica

Vadnina

Vadnina za mesečno vadbo bo znašala od 1.9.2019  50,00 EUR ne glede na število obiskov. Ob vpisu v klub in potem vsako koledarsko leto znova je potrebno plačati še letno članarino, ki trenutno (za tekoče leto 2019) znaša 10,00 EUR, od leta 2020 naprej pa bo letna članarina znašala 15,00 EUR za vse člane kluba,  za podpornike kluba pa bo članarina nespremenjena  5,00 EUR.

Vadnina

Sponzorji

Delo in programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci podpirajo naslednji sponzorji.

Sponzorji

Plavalni klub Zdravlišče Radenci

‌‌ Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota

‌‌ Kontakt: Barbara Kus

‌‌ +386 31 538 719

‌‌ pkzdravilisceradenci@gmail.com

‌‌ Po-Pe: 10.00 - 18.00 GMT+1

O nas

V Plavalnem klubu Zdravlišče Radenci združujemo prijatelje plavanja, vodnih športov in aktivnega preživljanja prostega časa. V klubu izvajamo plavalno šolo, plavalne tečaje in ostale aktivnosti, ki so tako ali drugače povezane z vodo.

TRR:  SI56 1000-0057755056
Davčna: SI85626899  
Matična: 1390155