• 1

Poletni plavalni tečaji, 2019

Med 8.7. in 16.8.2019 je naš klub PK Zdravilišče Radenci izvajal poletne plavalne tečaje v soboškem kopališču, Zdravilišču Radenci in v Termah Vivat.


V petek smo uspešno zaključili še zadnje tečaje. Letos je bilo zelo razburljivo in pestro saj so naši trenerji in vaditelji plavanja učili naše malčke in jih tudi naučili prvih plavalni veščin, udeleženih otrok je bilo več kot 100, za kar smo v klubu zelo veseli. Srčno pa upamo, da smo katerega izmed njim tudi navdušili in se nam bo novi sezoni pridružil v šoli plavanja in s tem nadgradil svoje veščine plavanja.

Vse najmlajše pa bi res še enkrat lepo povabili v našo plavalno družino že na začetku septembra. Več informacij dobite na spletni strani, lahko kontaktirate našo glavno trenerko Barbaro KUS, ali pa nam pišite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


Vse našim najmlajšim iskreno čestitamo za vse osvojene morske konjičke in delfine.


PK Zdravilišče Radenci, Aleš Bobič

 

Prijavnica

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca prijavite vašega otroka v programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.

Prijavnica

Vadnina

Plavalna vadnina za sezono 2019/20 je bila določena s sklepom upravnega odbora Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci. Višina vadnine je določena glede na program v katerega je plavalec vključen.

Vadnina

Sponzorji

Delo in programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci podpirajo naslednji sponzorji.

Sponzorji

Plavalni klub Zdravilišče Radenci

‌‌ Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota

‌‌ Kontakt: Barbara Prietl

‌‌ ⁠ ⁠+386⁠ ⁠31⁠ ⁠538 ⁠⁠719⁠⁠

‌‌ pkzdravilisceradenci@gmail.com

‌‌ Po-Pe: 10.00 - 18.00 GMT+1

O nas

V Plavalnem klubu Zdravilišče Radenci združujemo prijatelje plavanja, vodnih športov in aktivnega preživljanja prostega časa. V klubu izvajamo plavalno šolo, plavalne tečaje in ostale aktivnosti, ki so tako ali drugače povezane z vodo.

TRR: SI56101000057755056
DAVČNA: SI85626899
MATIČNA:   ⁠1390155⁠