• 1

Utrinki iz piknika 2018

V petek, 21. 9.2018 smo v Športnem centru Nemčavci  tradicionalno organizirali piknik Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci. Posebnost letošnjega piknika je bila ta, da so organizacijo in izvedbo prevzeli novi člani Upravnega odbora kluba. Boruta, Natašo, Jožeta in Stanko – sekretarico, so zamenjali Miha, Sašo, Boštjan in Mojca – sekretarica. Tudi letos nam je bilo vreme naklonjeno. Plavalci so petkov trening v bazenu zamenjali za razne igre, ki jih omogoča športni center. Iz kuhinje je dišalo po dobrih mesninah iz žara Mesnega centra Murska Sobota (hvala sponzorju PANVITA). Miha in Sašo sta se odlično izkazala za žarom, tako da so vsi člani cel popoldne imeli sveže pečene dobrote. Starši plavalcev pa so poskrbeli, da se nivo sladkorja prejetega iz raznih slaščic in piškotov ni spustil pod nivo. Jan Horvat je z odličnim ozvočenjem poskrbel, da se je glasba lahko vrtela po izboru vseh in da so se vsi komentarji odigranih tekem komentirali iz igrišč. 

Lepo je bilo opazovati kohezivnost mladih ljudi plavalnega kluba tudi na zelenici z žogo. Čeprav vemo, da je pravo druženje za njih v bazenu, med progami, v vodi.

 

Prijavnica

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca prijavite vašega otroka v programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.

Prijavnica

Vadnina

Plavalna vadnina za sezono 2019/20 je bila določena s sklepom upravnega odbora Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci. Višina vadnine je določena glede na program v katerega je plavalec vključen.

Vadnina

Sponzorji

Delo in programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci podpirajo naslednji sponzorji.

Sponzorji

Plavalni klub Zdravilišče Radenci

‌‌ Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota

‌‌ Kontakt: Barbara Kus

‌‌ ⁠ ⁠+386⁠ ⁠31⁠ ⁠538 ⁠⁠719⁠⁠

‌‌ pkzdravilisceradenci@gmail.com

‌‌ Po-Pe: 10.00 - 18.00 GMT+1

O nas

V Plavalnem klubu Zdravilišče Radenci združujemo prijatelje plavanja, vodnih športov in aktivnega preživljanja prostega časa. V klubu izvajamo plavalno šolo, plavalne tečaje in ostale aktivnosti, ki so tako ali drugače povezane z vodo.

TRR: SI56101000057755056
DAVČNA: SI85626899
MATIČNA:   ⁠1390155⁠